informator o radu

služba za medicinu rada

uverenja

sistematski

kontrolni pregledi

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Gostovanje direktorice Zavoda na TV Zona plus

gostovanje direktorice na tv zona plus mU četvrtak, 26.05.2022.g. direktorica ZZZZR“Niš“, dr Slađana Majkić je gostovala u emisiji „Iz jutra u dan“ na TV Zona plus. Centralna tema gostovanja su bili ultrazvučni pregledi štitaste žlezde koji se obavljaju u okviru projekta „Rano otkrivanje poremećaja štitaste žlezde kod stanovnika ruralnih oblasti jugoistočne Srbije“ finansiranog od strane Ministarstva spoljnih poslova Republike Bugarske.


Prvi ultrazvučni pregledi štitaste žlezde su obavljeni za stanovnike Dimitrovgrada u matičnom Domu zdravlja 11.05.2022.g, a zbog velikog interesovanja sa pregledima je nastavljeno u dogovorenim terminima u maju, a nastaviće se i u junu mesecu. Dva puta je medicinska ekipa projektnog tima do sada bila u Beloj Palanci i Babušnici, a jedanput u Zvoncu. Postoje zahtevi da sa nastavi sa pregledima u Domu zdravlja u Babušnici.
U toku emisija javila se gledateljka sa zahtevom da ekipa dođe u Toplički okrug, konkretno u Blace jer po njenom mišljenju veliki broj stanovnika ima problem sa štitastom žlezdom. Mi ćemo se truditi da u svim malim opštinama gde postoji potreba za ultrazvučnim pregledima, te preglede i obavimo shodno potrebama stanovnika.
Pregledi su besplatni i bez participacije, a na pregled može doći svako i bez zdravstvene knjižice. Obaveštavanja o pregledima se vrše preko matičnih domova zdravlja i lokalnih medija.

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019