uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Dodela Prvomajskih priznanja

prvomajska nagrada 2021 m Na svečanosti održanoj u sredu 28.04.2021.godine u prostorijama Saveza samostalnih sindikata grada Niša, a povodom obeležavanja Prvog maja – Međunarodnog praznika rada, dodeljena su priznanja najuspešnijim sindikalnim organizacijama, kolektivima, aktivistima i pojedincima u vidu Povelja sa plaketama.

Za izuzetan doprinos u zbrinjavanju i lečenju pacijanta obolelih od zarazne bolesti Covid 19 u Kovid ambulanti i privremenoj Kovid bolnici u hali Čair povelju sa plaketom je dobila Samostala organizacija sindikata Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika „Niš“ i njena predsednica Milena Miladinović. Medicinska sestra Zavoda Marija Miljković je dobila priznanje kao najistaknutiji pojedinac jer je od pojave epidemije Covid 19 provela dosta vremena radeći u Kovid ambulanti i privremenoj kovid bolnici u hali Čair. Ovo je veliko priznanje za sve zaposlene u Zavodu koji od marta 2020.godine, od kada je proglašena epidemija Covid 19, učestvuju u dijagnostici i lečenju pacijenta obolelih od ove zarazne bolesti, kao i drugih pacijenata.
Zahvaljujemo se Savezu samostalnih sindikata grada Niša što je prepoznao doprinos Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika „Niš“ u suzbijanju pandemije i lečenju obolelih od Covida 19.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=SUSrkhrmzes&t=1s

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019