Историјат удружења (УЗР) Ниш Досадашњи председници удружења Руководство удружења Делегати скупштине Управни одбор Надзорни одбор Етички одбор Организациони одбор Суд части Научно стручни одбор Подружнице Председници друштва у УЗР Ниш Председници секција у УЗР Ниш
Вести Програм едукација Како постати члан Важни документи

Годишња Скуштина УЗР Ниш 23.02.2024. године опширније


- У одељку АКТУЕЛНОСТИ можете погледати и преузети распоред и најаву едукација на терену у организацији УЗР Ниш
- У одељку АКТУЕЛНОСТИ можете погледати и преузети план рада УЗР Ниш и НАУЗР Србије

...........................................................................................................................................

Будите здрави! Вашe Удружење здравствених радника Ниш.

Обавештавамо Вас да се на сајту www.uzrnis.rs налази 6 онлине тестова, које смо припремили за Вас. Сви бодови са онлине теста биће прослеђени Комори у прописаном року. Молимо Вас да своје лиценце у пријави за онлине тестирање упишете правилно (бр. лиценце / годину издавања исте). опширније

Удружење здравствених радника Ниш

је професионално удружење грађана, које окупља здравствене раднике и сараднике на територији града Ниша, Нишког региона и Републике Србије.

Удружење здравствених радника Ниш нестраначко, непрофитно, добровољно удружење грађана које има за циљ да организује и мобилише здравствене раднике и подстиче их на заштите медицинске струке и науке. Да прати и проучава стручно усавршавање здравствених радника и сарадника. Да организује разне облике едукације и сараднике са здравственим установама које школују здравствени кадар.

Удружење здравствених радника Ниш тренутно броји преко 3000 чланова и највеће је удружење које окупља здравствене раднике на југу Републике Србије.

Сестринска заклетва

Свечано се обавезујем пред Богом и у присуству овог скупа, да ћу провести цео свој живот у моралној чистоти и да ћу се одано бавити својом професијом.

Ја ћу се уздржавати од било каквог неконтролисаног поступка са болесником и нећу свесно применити лек који би могао оштетити.

Све што је у мојој моћи учинићу да побољшам ниво своје професије и држаћу у тајности све личне информацијекоје дознајем приликом обављања мога позива.

Са пуном лојалношћу, до краја ћу помагати лекару у његовом послу око болесног човека.

Флоренс Најтингел. 

Подружнице