uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

5. maj – Svetski dan higijene ruku u zdrastvenim ustanovama

5 maj dan cistih ruku mDanas se, pod posebnim okolnostima borbe sa epidemijom COVID-19, obeležava 5. maj- Svetski dan higijene ruku u zdravstvenim ustanovama u okviru Globalne kampanje higijene ruku SZO „Sačuvajte život – operite svoje ruke“. Ove godine, posebna pažnja je usmerene na centralnu ulogu koju imaju medicinske sestre i babice u obezbeđivanju kvalitetne zdavstvene zaštite, čiste nege i higijene ruku u zdravstvenim ustanovama.
Nosilac kampanje za higijenu ruku 2020. godine je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije u okviru „Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije“. Kampanja se sprovodi u skladu sa Institutom za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“, mrežom instituta i zavoda za javno zdravlje i Republičkom stručnom komisijom za nadzor nad bolničkom infekcijama.
Dan se obeležava pod sloganom „Medicinske sestre i babice, čista nega je u vašim rukama“. Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Niš“ se uključuje u obeležavanje ovog značajnog datuma aktivnostima koje će se kontinuirano sprovoditi tokom cele godine u okviru Kampanje za higijernu ruku.

5 maj dan cistih ruku 01

5 maj dan cistih ruku 02

5 maj dan cistih ruku 03

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019