uverenja

kontrolni pregledi

sistematski

obuka za pruzanje prve pomoci2

radioloska

jonizujuce-zracenje

toksikoloska

rizik

merenja rad sredini

lice za bezbednost

rczpzrm

menadzerski pregled

komunalna policija

banner3optimize

Rangiranje ustanova po prosečnoj kapitacionoj oceni u 2020.godini – Zavod na petom mestu

rangiranje ustanova po prosečnoj kapitacionoj oceni 2020 mZavod za zdravstvenu zaštitu radnika „Niš“ je na petom mestu po prosečnoj oceni od 155 zdravstvenih ustanova primarne zdravstvene zaštite u Srbiji u 2020. godini, a što je objavio RFZO. Ovo je veliki uspeh za Zavod koji govori da zdravstveni radnici zapsoleni u Službi za opštu medicinu i ginekologiju rade na ispravan način pridržavajući se svih preporuka za unapređenje kvaliteta rada.
Obzirom da Službe za specijalističko-konsultativnu, laboratorijsku, radiološku i ultrazvučnu delatnost prate rad Službe za opštu medicinu i ginekologiju, ovo je veliki uspeh za sve zdravstvene radnike i zdravstvene saradnike Zavoda.
Zavod je sertifikovana zdravstvena ustanova po standardu ISO 9001, ISO 15189 i ISO 17025, i akreditovana od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije (AZUS).


Posebno ističeo rad Službe za medicinu rada koja nije prepoznata od strane RFZO-a, a koja radi na izuzetno profesionala način uz poštovanje svih gore navedenih standarda kvaliteta ISO i standarda AZUS-a.
Sve to ne bi bilo tako da iza zdravstvenih radnika i saradnika ne stoji odgovorna i profesionalna služba nemedicinskih radnika (pravna, ekonomska i tehnička).
Zaposleni u Zavodu će se i dalje truditi da budu u samon vrhu kada je u pitanju pružanje bezbedne i kvalitetne preventivne i kurativne zdravstvene zaštite pacijentima.

Covid ambulanta

izabrani lekar 2019

sluzba za spec kons delatnost 2019

zalihe lekova 2019

medicinska oprema 2019

finansijski izvestaj 2019

oglasi javnih nabavki 2019